Nytt badrum på 10 dagar!
Vi levererar helhetslösningar
Nytt badrum på 10 dagar / Vi levererar helhetslösningar. Gör er offertförfrågan redan i dag.

VI RINGER ER
Nytt badrum? Fyll i ert telefonnummer så ringer vi er!Kundservice

Så bygger vi ert badrum

3D-Ritning av badrum

Referensbilder & inspiration

Omdömen & referenser

Vill ni bli NBJ-referens?

Hjälp oss att bli bättre!

Visningsrum

Vanliga frågor & svar (FAQ)

Reklamation

Skötselråd & Rengöringstips

Tips & råd

Garanti, Kvalitè & miljö

Kvalitétspärm

ROT-avdrag

Om cookies

Tävla & Vinn!

Vi ritar ditt nya badrum i 3D!

Kostnadsfri 3D ritning för er som väljer att renovera med oss!

3D-ritning

Genom att få badrummet uppritat i 3D ser ni resultatet direkt på skärmen. Som det ser ut på ritningen kommer badrummet att se ut i verkligheten. 3D-Ritning är ett otroligt bra hjälpmedel för att flytta runt möbler, kommod, kakel, etc, på ritningen. Ni kan rotera runt badrummet i 360 grader, kolla på ritning från takvy. När vi är klar printar vi naturligtvis ut ritningen som ni kan ta med er hem. Med 3D-ritningen kommer ni se badrummets helhet på ett mycket bra sätt, vilket ger både er och oss en tygghet om hur slutresultatet kommer att se ut. Ring huvudkontoret i Gävle och boka in ert personliga möte med våra experter.

Vi avsätter personlig tid i våra visningsrum med er.

Vi tittar på olika möbler och ritar efter er smak och tycke. Skulle det ta längre tid en utsatt så kostar det 495 kr per påbörjad timme.

Ritningen kommer att vara kostnadsfri under förutsättningar att ni bokar er renovering med oss. I annat fall så kommer vi att debitera er en kostnad på 495 kr för 3D-ritningen. (Obs, det kan i vissa fall förekomma skillnader mellan ritning och verkligheten)

Så här fungerar det när vi ritar i 3D!

Vi ritar upp badrummet i Spark Blueprint där ni efter slutförd ritning får med er en printad broschyr / pdf som visar hur badrummet kommer att se ut med placeringar av möbler, kakel och klinker, etc.


Vi ritar ert nya badrum i 3D.
Ring oss och boka in er tid för 3D-Ritning. 026 - 61 10 40


NBJ Bygg & Kakel AB | Nytt badrum på 10 dagar! | Kryddstigen 8, 802 92 Gävle | Huvudkontor Gävle: 026 - 61 10 40 | E-post: nbj@nbjbyggkakel.se