Nytt badrum på 10 dagar!
Vi levererar helhetslösningar
Nytt badrum på 10 dagar / Vi levererar helhetslösningar. Gör er offertförfrågan redan i dag.

VI RINGER ER
Nytt badrum? Fyll i ert telefonnummer så ringer vi er!Om företaget

Företaget

Keramikens historia

Om Keramiska beläggningar

Grafisk profil / Dokument

Företaget NBJ Bygg & Kakel

Ett familjeföretag från Gävle

NBJ är i grunden ett familjeföretag från Gävle i hjärtat av Gävleborg där hantverkstradition varit en del av samhället sedan århundraden. Våra produkter är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara av tuffa klimat och miljökrav.

Vi arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela Renoveringen från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök.

Sedan vi grundades 1993 har vi vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande badrumsleverantör.

Trots vår storlek slår vi vakt om att fortsätta vara familjeföretaget från Gävle i Gävleborg. Att tänka som det lilla företaget tror vi nämligen är vår största styrka.

Vision & affärsidé

NBJ ska utveckla, marknadsföra och leda det kompletta badrummet där vi alltid strävar efter att tillgodose kundens behov. På så sätt tror vi att kunden rekommenderar oss till andra. Det är vår affärsidé som vi dagligen lever efter i vårt arbete. Konkret innebär det att vi alltid utgår ifrån de behov du har i ditt badrum och där vi alltid levererar en helhetslösning till er. Vi bygger endast våtrum det borgar för att de håller en hög kvalité som passar för oss nordbor.

Sveriges ledande leverantör av badrum

Vi tror också på styrkan i att ni kan inreda och renovera hela ert badrum med produkter från en leverantör, NBJ. Med en kontakt, en leverans och framförallt ett företag som vet hur en badrumsrenovering ska utföras, allt från rivning av ert gamla badrum till val av möbler och inredning till färdiga badrummmet på 10 dagar! Material, färger och funktioner är desamma och matchar varandra. Ni får en bra helhet i badrummet och en effektiv hantering av ert bygge. Enkelt.

Vi har sammanfattat det under parollen - Nytt badrum på 10 dagar!


NBJ Bygg & Kakel AB | Nytt badrum på 10 dagar! | Kryddstigen 8, 802 92 Gävle | Huvudkontor Gävle: 026 - 61 10 40 | E-post: nbj@nbjbyggkakel.se