Nytt badrum på 10 dagar!
Vi levererar helhetslösningar
Nytt badrum på 10 dagar / Vi levererar helhetslösningar. Gör er offertförfrågan redan i dag.

VI RINGER ER
Nytt badrum? Fyll i ert telefonnummer så ringer vi er!Kundservice

Så bygger vi ert badrum

3D-Ritning av badrum

Referensbilder & inspiration

Omdömen & referenser

Vill ni bli NBJ-referens?

Hjälp oss att bli bättre!

Visningsrum

Vanliga frågor & svar (FAQ)

Reklamation

Skötselråd & Rengöringstips

Tips & råd

Garanti, Kvalitè & miljö

Kvalitétspärm

ROT-avdrag

Om cookies

Tävla & Vinn!

Garanti

När ni väljer NBJ Bygg & Kakel som er badrumsleverantör får ni garanti på både produkter och montage. Vi lämnar tre års garanti på möbler, inredningar med mera som inhandlas hos oss. Givetvis lämnar vi 10 år på tätskikt enligt anvisningar från tätskiktstillverkaren. Skulle det vara något som händer under denna tid kontaktar ni oss så hjälper vi er! Vi är dessutom unik med vår gedigna dokumentation av renoveringen.

Entreprenören som utfört badrumsrenoveringen har enligt konsumenttjänstlagen tio års ansvar vid felaktigt utfört arbete. Skulle skadan ha uppkommit genom ett fel som entreprenören gjort, och inom tio år, är det således denne som bär ansvar. Det är därför viktigt att välja en entreprenör som är etablerad och finns kvar tio år efter renoveringen, annars är ansvaret inte mycket värt. NBJ Bygg & Kakel har funnits sedan 1993.

Kvalitet och miljö

Badrum med kvalitèt och miljöhänsyn

Väljer ni att renovera badrum med NBJ kommer ni att kunna njuta av det under lång tid framöver. Skickliga hantverkare ute på fältet ser till att kvalitèten och finishen är av yppersta klass. Vi är störst i Sverige på badrumsrenoveringar med mer än 450 st per år.

Kvalitètspolicy

NBJ tar hänsyn till produkten ända från tillverkningen till dess att den är monterad och klar. Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet och med att involvera samtliga i kvalitètskedjan såsom egen personal och leverantörer och inte minst vår Kvalitétspärm med dokumentation om er renovering. Vi ska inte lova mer än vad vi klarar av och var och en i kedjan ska ta ansvar för att så kostnadseffektivt som möjligt prestera maximal kundnytta. Vi står för god service och hög kvalitèt och NBJ Bygg & Kakel´s mål är att alla kunder ska kunna rekommendera oss för framtida renoveringar av badrum.

Miljöhänsyn

I processerna ska vi ta hänsyn till gällande lagar och förordningar samt sträva efter att i produktutvecklingen finna lösningar med mindre miljöpåverkan. Det garanterar hög kvalitét och det känns även bra ur miljösynpunkt att vi arbetar med så korta transporter som möjligt i företaget.


NBJ Bygg & Kakel AB | Nytt badrum på 10 dagar! | Kryddstigen 8, 802 92 Gävle | Huvudkontor Gävle: 026 - 61 10 40 | E-post: nbj@nbjbyggkakel.se