Nytt badrum på 10 dagar!
Vi levererar helhetslösningar
Nytt badrum på 10 dagar / Vi levererar helhetslösningar. Gör er offertförfrågan redan i dag.

VI RINGER ER
Nytt badrum? Fyll i ert telefonnummer så ringer vi er!Produkter

Kakel & Klinker ingår alltid!

Möbler & Inredning!

Kampanjer

Musik i badrummet!

Musik och radio i badrummet!

Söker ni det perfekta sättet att lyssna på musik i ert badrum? Då kommer ni att älska iSelect!

Den här smarta och exklusiva takradion med 2,5” eller 5” högtalare för infällning i tak eller vägg installeras snabbt och enkelt, och transformatorn ansluts med två hål i väggen. Högtalarna har samma mått som standardspottarna som vi installerar i samband med ert nya innertak. iSelect kan programmeras mot strömbrytaren i rummet så att t.ex. er favoritradiokanal slås på när ni tänder ljuset i badrummet.

Högtalarna har självsökande FM-radio och fjärrkon-troll med LCD-display samt möjlighet till direktprogrammering av frekvenser. Systemet har automatisk sökning och lagring av kanaler med bästa möjliga mottagningskvalitet och minne för 30 kanaler. Det finns även möjlighet att komplettera er iSelect med en trådlös dockningsstation för iPod och iPhone (andra ljudkällor kan anslutas till dockningsstationen med en 3,5mm teleplugg).

Artiklarna 2,5” Bluetooth samt 5” Bluetooth är nya modeller förberedda för bluetoothanvändning. Det enda ni behöver göra är att köpa till Bluetoothadaptern så kan ni koppla upp era högtalare.

iSelect levereras komplett med följande:


Stereo uttag 1,5 + 1,5W 2st högtalare 2,5” med intergrerad IR-mottagare/sändare i högtalargallret. Antenn 76cm ingår Högtalarkabel 2x5 m.

Ring oss gärna om ni har frågor om funktion, tillvalsprodukter och pris gällande iSelect.

Se till att få in ljud så ni kan avnjuta er favoritmusik i ert nyrenoverade badrum!


NBJ Bygg & Kakel AB | Nytt badrum på 10 dagar! | Kryddstigen 8, 802 92 Gävle | Huvudkontor Gävle: 026 - 61 10 40 | E-post: nbj@nbjbyggkakel.se