Nytt badrum på 10 dagar!
Vi levererar helhetslösningar
Nytt badrum på 10 dagar / Vi levererar helhetslösningar. Gör er offertförfrågan redan i dag.

VI RINGER ER
Nytt badrum? Fyll i ert telefonnummer så ringer vi er!Produkter

Kakel & Klinker ingår alltid!

Möbler & Inredning!

Kampanjer

Musik i badrummet!

Experter på kakelsättning – alltid gratis kakel om ni väljer NBJ

Hur ser ert drömbadrum ut? Vill ni ha en ny färg på kaklet hemma? Vi har en lång tradition och erfarenhet av kakelsättning.

Sedan 1993 har vi också vuxit och blivit en av Sveriges ledande badrumsleverantörer. Med andra ord: Vi kan kakel och vet vad som passar bäst. Noggrannhet är ett ledord för oss och vi erbjuder alltid en helhetslösning när det gäller kakel.

Kakel & klinker ingår alltid

Genom åren har vi renoverat tusentals badrum. Tänk hur mycket kakel vi har rivit ut och sedan satt dit. Förutom denna gedigna kompetens gällande kakelsättning har vi också ett unikt utbud med kakel som passar perfekt för våra svenska badrum.

Hela vårt sortiment är specialanpassat för nordiska badrum och möter också kraven som dessa har. Allt kakel vi erbjuder håller absolut högsta kvalitet och du har många olika typer av färger att välja mellan, alltid till ett lågt pris. När ni gör en offertförfrågan så blir kaklet ännu billigare. Vi bjuder nämligen helt gratis på kakel och klinker från Nbjs standardutbud.

Levererar helhetslösningar

När ni anlitar oss bygger vi ditt badrum på 10 dagar! Tillsammans med dig tar vi fram en plan för hur ett funktionellt och snyggt badrum kan komma att se ut. Du väljer kakel och inredning. Därefter slutförs arbetet av erfarna och kunniga hantverkare på ett effektivt sätt med fantastiska resultat. Vi tillämpar egenkontroll och kvalitetsplan, för att garantera hög standard på varje bygge och renovering.

Givetvis följer vi alla branschen regler enligt BBR (Boverkets byggregler). Kontakta oss om du behöver en erfaren kakelsättare och billigare kakel.

När du anlitar oss får du en helhetslösning. Vi hjälper dig från rivning till nytt badrum, komplett med inredning. Hos NBJ finns alla yrkesgrupper inom våtrumsbygge representerade. På så sätt kan vi genomföra alltifrån bygg, renovering och kakelsättning till VVS och el på ett yrkesmannamässigt sätt. När vi sköter all samordning flyter projektet på utan missförstånd, med minimal inverkan på din vardag.

För att ge dig ytterligare sinnesro erbjuder vi alltid fast pris och tidsplan. Du vet med andra ord exakt när bygget ska starta och vilken dag vi blir klara, dessutom får du full koll på hur mycket det kommer kosta att få ett nytt badrum.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att renovera ditt badrum! Begär en kostnadsfri offert här:

Standardklinker

Standard klinker finns i grått, svart, vitt och brunt i storlekarna 10x10, 20x20

Standardkakel

Standardkaklet är vitt 20x40. Detta fina kakel finns i Lux (Högblank vit) eller matt vit.

Obs! Färgnyanser på kakel och klinkerplattor kan skilja från verkligheten. Dessa bör alltid ses i verkligheten.


NBJ Bygg & Kakel AB | Nytt badrum på 10 dagar! | Kryddstigen 8, 802 92 Gävle | Huvudkontor Gävle: 026 - 61 10 40 | E-post: nbj@nbjbyggkakel.se