Nytt badrum på 10 dagar!
Vi levererar helhetslösningar
Nytt badrum på 10 dagar / Vi levererar helhetslösningar. Gör er offertförfrågan redan i dag.

VI RINGER ER
Nytt badrum? Fyll i ert telefonnummer så ringer vi er!Kundservice

Så bygger vi ert badrum

3D-Ritning av badrum

Referensbilder & inspiration

Omdömen & referenser

Vill ni bli NBJ-referens?

Hjälp oss att bli bättre!

Visningsrum

Vanliga frågor & svar (FAQ)

Reklamation

Skötselråd & Rengöringstips

Tips & råd

Garanti, Kvalitè & miljö

Kvalitétspärm

ROT-avdrag

Om cookies

Tävla & Vinn!

Omdömen & referenser

Sedan starten har vi renoverat 0 badrum, toaletter och tvättstugor. Läs nedan vad våra kunder tycker! Har vi redan fått ert förtroende, skriv gärna ett omdöme. Ring gärna några av våra referenser.

Låt oss och andra veta vad ni tycker. Skriv ert omdöme.

Så här tycker våra kunder

Betyg 5 av 5

Vi vill bara tacka er alla för ett mycket bra arbete.

Med vänlig hälsning Mats o Roma, Uppsala

Supernöjda!

Vi är supernöjda med både resultatet och alla trevliga och kunniga medarbetare som jobbade snabbt och noggrant, jag ställer gärna upp som referens för er om ni vill.

Mvh//Magnus

Våtrumshistoria!

Nu har vi gjort våran del i avtalet betalt fakturan, mycket pengar men kostnaden var känd och värd det. Ni utförde eran del på ett bra sett. Vi kom i kontakt med nbj av en ren tillfällighet då våran brf skulle ta ställning till 2st anbud ett med matta , och ett med kakel. Jag måste erkänna att jag inte trodde på er reklam om våtrum på 10 dagar, men någon gång måste man chansa här i livet, det var en stor prisskillnad mellan anbuden, vi bestämde att satsa på kakel och klinker. Mera kontakt togs med nbj , datum för igångsättning bestämdes. På utsatt tid och dag kom det två personer Markus och Joakim, jag fick gå i genom med dom om arbetetsutförande dom tog till sig mina synpunkter, det hör till saken att våtrummet består av enbart gipsväggar så det blev ett omfattande rivningsarbete. Dom var duktiga på att arbeta, och höll rent och tog med sig sopor som överenskommit. Nya reglar och fästpunkter och underlag enligt mina önskemål sattes dit , och avlopp flyttades. Elektriker kom och drog nya ledningar enligt önskemål ,var en trevlig och kunnig person. Sedan tog plattsättare Nicklas över verksamheten med våtrums underlag enligt godkänd standard. Där tog min fru och jag lite semester, det är inte så bekvämt att vara hemma vid en så omfattande renovering Vid hemkomst satt redan mycket kakel uppe och golvet var flytspacklat med som det verkade rätt lutning mot nya avloppen allt var proffsigt utfört och enligt våtrumstandard.

Kommentarer från grannar, det kommer ju hantverkare i röda bilar varje dag till er, det är inte vanligt. Dag 6 Nicklas jobbar och har inte tid att äta, lite kaffe kan vi övertala honom att ta, det blev en lång dag, men han får dit kaklet som planerat. Dag 7 återstår fogning av allt som snabbt blir färdig, arbetet han utför blir snyggt och proffsigt gjort. Elektrikern återkommer och gör färdigt. Det jag har synpunkter på är värmeslingorna i golvet, det kan bli svårt att skruva fast toastolen i golvet utan att skada värmekabel i golvet, men den limmas fast med sillikon, hoppas den sitter fast i framtiden också.  Om golvvärmen fungerar vet jag ej den är inte provad än.  Dag 8 och 9 återkommer Markus och Joakim som visade sig vara duktiga snickare och rörmokare som satte tillbaka värmepannan med omfattande ny rördragning nya foder och inpassning av ny tröskel uppsättning av skåp och duschväggar, handdukstork och lite hängare. Tack och hej nu var det klart. Eftersom dag 10 var midsommarafton gick hela våtrummet på 9 dagar. Så här efter några dagar kan jag konstatera några små missar, men dom beror på otydliga instruktioner från mig och en draperistång som jag glömt att få uppsatt. Kort sammanfattning vi är nöjda med arbetet och kan rekommendera nbj nytt våtrum på 10 dagar till vänner och bekanta. Och gruppen hantverkare som gjorde jobbet var rädd om dom.

Elsie-Britt och Hasse i Ockelbo.

Hej!

Vi har precis börjat använda vårt nya badrum som ni gjort i ordning åt oss. Det känns toppen! Jag träffade snickaren mest men även rörmokaren och elektrikern.
Killarna var mycket trevliga och gjorde ett proffsigt intryck redan från början. Ta hand om dom här killarna.

Med vänlig hälsning
Lasse Smedberg, Enköping

Hej Tack

Invigde mitt nya fina badrum i går. Vill på detta vis tacka för ett jättebra och snabbt jobb.
Jag är så himla nöjd och glad att jag valde er för badrumsrenoveringen. David och Daniel fixade det galant och proffsigt, Tack än en gång.

Allt gott!
Med vänlig hälsning. Hasse

Hej

Vi vill bara framföra hur otroligt nöjda vi har varit med era hantverkare Tony, Abbe och Richard. De har gjort ett fantastiskt jobb, varit proffsiga och mycket trevliga att ha här hemma under två veckor. Vi är imponerade och slutresultatet blev över förväntan.

Mvh
Marie och Thomas Waller, Borlänge

Vårt fina badrum är nu klart

Vårt fina badrum är nu klart och allt på plats. Stort tack till Niklas och de andra hantverkarna som utfört badrumsrenoveringen på ett proffsigt och trevligt sätt.
Snabba puckar med offerten och igångsättande enligt plan. Pärmen som vi fick har varit riktigt bra med kontaktuppgifter och tidsplan för de olika momenten. Rent och snyggt under hela byggtiden. Vi kan varmt rekommendera NBJ till grannar och vänner.

Ni är ett självklart val vid nästa badrumsrenovering! / Helena Nordlund, Uppsala
Mail: helena.nordlund@hyresgastforeningen.se

Slutresultatet blev enastående

Den 24 November 2014 stod badrummet klart. Det är andra gången som NBJ Bygg & Kakel har fått renovera mitt badrum. Ett gäng glada grabbar med en stor portion av humor. De arbetar med hög perfektion och slutresultatet blev enastående. De flesta företag som man tagit in offerter ifrån behöver 3-4 veckor på sig för att genomföra detta. NBJ är klar på 10 dagar!! När man har småbarn så är det av stort värde att få klar en renovering snarast möjligt. Därför var valet av NBJ mycket enkelt även denna gång.

Jag kan varmt rekommendera detta företag till andra då de levererar högsta kvalite i alla projekt som de tar sig för.

Med vänliga hälsningar, Fredrik Ingvarsson i Sandviken.
Telefon: 0763200026, Mail: info@subnetsolution.se

Elisabeth Björklinge

Är grymt imponerad utav ert snabba och smidiga sätt att jobba!
Tack för ett jätte bra jobb! Tele nr: 070-6646501

Fint arbete

Hej John. Jag och sambon vill bara skriva och tacka för det fina arbetet ni gjort hos oss! Från början till slut har samarbetet med er gått mer än smidigt. Nog hade vi höga förväntningar på hur resultatet skulle bli, men jag måste säga att dessa förväntningar till och med överträffats. Stort tack och vi hörs snart igen när det blir dags att renovera vårt andra badrum.

Med vänlig hälsning, Ida Olsson

Telefon direkt: +46 8 762 74 78, Mobil: +46 70 234 29 89, E-post: ida.olsson@bredband.net

Hej John

Hej! John vill bara tacka för ett bra jobb med badrummet! helnöjd är vi! snabbt å bra gick det å duktiga grabbar var det som var här! löste ett problem med skåpet under handfatet på ett proffsigt sätt! där kom yrkeskompetensen fram! ja, grymt fint badrum säger alla som varit hit å sett hur vi snyggt vi fått! kommer rekommendera er ! hälsn från Forsbacka! (bröllopsbuketten kom aldrig in igen, hamnade i garaget.)

Mvh Lars-olov Strömberg, Mariagatan 16 Forsbacka.

Hej John

Vill bara berätta att vi är otroligt nöjda med vårt nya badrum. Och hantering från ditt första besök till den sista dagen som grabbarna var är, är klanderfri. Och tidsplaneringen höll, vilket är imponerande. Och dina hantverkare är verkligen proffsiga. Dom har tagit stor hänsyn till både fastigheten och oss, och dammet blev inte alls så mycket som jag befarade. Och dessutom var dom trevliga.

Nu väntar vi bara på att få knäppa på golvvärmen, men det blir på luciadagen, så snart så.

Tack för proffsigt jobb. Med vänlig hälsning Ove och Maria Silén, Fabriksvägen 28, Norrsundet.

Betyg 10 av 10

Hej Fick mitt badrum renoverat i slutet av sommaren av NBJ. Hela hanteringen sköttes mycket proffsigt. Duktiga och trevliga hantverkare. Man kände sig trygg med deras engagemang och sätt att utföra jobbet på. Jag kommer att rekommendera NBJ till andra som funderar på en badrumsrenovering! Telefon: 0704 671084

Nöjd Kund

Hej Besiktningen hade jag idag på Tegnervägen i Gävle och jag är imponerad!!! Inget att anmärka på. Ni har gjort ett jättebra jobb. Är helnöjd med isoleringen av rören i krypgrunden. Bra fall på både avloppsrör och golv mot brunnar. Kakel och klinker rakt och snyggt och fint listat. Bra passform på duschvägg, med lagom springa under. Som sagt, ett väldigt fint jobb.
Åter igen, bra jobbat.Kund är nöjd.
Ha d så bra och lycka till // Niklas:-)

Tack

Vi har utbytt några olika ärenden under lite mer än två års tid. Nu kommer nog den sista från min sida och den omfattar ett STORT TACK. Dina två medarbetare, Christer och Richard har varit här och fixat trumman i vårt badrum, den som har varit ett stort bekymmer för vår del. Du kan skatta dig lycklig som har anställda som Christer och Richard, trevliga, artiga, vänliga. Men även du ska ha ett stort beröm för att du tog dig an oss och vårt bekymmer. Med en sådan chef och med sådana anställda,vad kan gå fel? Med en vänlig och uppskattande hälsning Sten

Sten Larsson
N Slottsgatan 21, 803 23 Gävle

Nöjd Kund

Vi är grymt nöjda med badrummet och hallgolvet som ni gjorde här.

Rickard 070-2464373, Skogsliden 73

Tack

Tack skall ni har för ett kanonjobb. Ni rev ut allt och installerade allt enligt instruktion samt tillrättavisade oss i det som vi hade tänkt fel i. Vi är så nöjda med er insats, måste också påtala att sådana kompetenta hantverkare som eran rörmokare från Västerås. (Trond) Samt den skickliga snickaren från England(Matt) som slet som djur för vårar badrum, dom ska ha en eloge.
Ni är bäst NBJ.

Mvh
Mikael Lindholm
Tryffelvägen 114, Uppsala
0729407029

Tack för ett fantastiskt badrum

Killarna du har i Uppsala är riktigt duktiga och otroligt lätta att ha att göra med. Jag kommer att rekommendera er när någon i bekantskapskretsen behöver ett nytt badrum.

Rickard Ovsiannikov, 070-657 43 25

Tack för ett jättefint badrum!

Ulla Laurin 0739440516, Nåntuna

Rödhakevägen i Uppsala 0104220711

Vi är mycket nöjda, ett toppen jobb!

Fläckebogatan i Västerås!

Gryma killar! vi bjuder på smörgåstårta.
Tack för ett fint Jobb!

Skogsgläntan i Storvik 0700434666

Ett toppen jobb på 9 Dagar! Tack för ett fint badrum:)

Badrum 2012-10-24

Hej John, Nu är grabbarna klara med vårt badrum och vi vill gärna påpeka att allt har gått över förväntan.

Jimmy, Niklas och de två som kaklade (kommer aldrig ihåg vad de heter – Beckis?) har uppträtt mycket korrekt och hjälpsamt hela tiden. Förklarat och föreslagit ändringar som vi inte har tänkt på. De har städat efter sig och inte dragit runt i onödan. Så smidigt det har gått. Vi är mycket tacksamma för deras arbete och önskar er lycka till i framtiden. Vi tänker rekommendera er till våra vänner när de behöver hjälp.

Hjärtliga hälsningar Stig & Pia

Helnöjd! 2012-09-05 / 10 av 10 i betyg

Tack för en riktigt bra insats! Badrummet blev precis som vi ville ha det. Vi återkommer om duschen i källaren! Svar: Tack. Ni är välkommen att återkomma gällande källaren. MVH John NBJ
NBJ Bygg & Kakel AB | Nytt badrum på 10 dagar! | Kryddstigen 8, 802 92 Gävle | Huvudkontor Gävle: 026 - 61 10 40 | E-post: nbj@nbjbyggkakel.se