Nytt badrum på 10 dagar!
Vi levererar helhetslösningar
Nytt badrum på 10 dagar / Vi levererar helhetslösningar. Gör er offertförfrågan redan i dag.

VI RINGER ER
Nytt badrum? Fyll i ert telefonnummer så ringer vi er!Kundservice

Så bygger vi ert badrum

3D-Ritning av badrum

Referensbilder & inspiration

Omdömen & referenser

Vill ni bli NBJ-referens?

Hjälp oss att bli bättre!

Visningsrum

Vanliga frågor & svar (FAQ)

Reklamation

Skötselråd & Rengöringstips

Tips & råd

Garanti, Kvalitè & miljö

Kvalitétspärm

ROT-avdrag

Om cookies

Tävla & Vinn!

Tips & råd

Nedan finner ni information med tips & råd angående badrumsrenoveringar.

Vi saknar alla tid!

Ett nytt badrum ska ni leva med under lång tid som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar ni er tiden att läsa vår broschyr/denna text får ni massor av tips och råd som underlättar renovering. Tack på förhand för att ni tog er tid.

Ett badrum är en helhet - Vi levererar den

Har ni någon gång funderat över badrummets betydelse för ert hem? Badrummet är kanske det första rummet man besöker på morgonen samt det sista innan man lägger sig på kvällen. Det betyder att det är värt att fundera över ert nya badrum. Vilken inredning ska ni välja? Hur planerar ni badrummet så att det blir både snyggt, funktionellt och säkert?

Planera och inspireras

Bästa sättet att planera ett nytt badrum är att göra en ritning. Om ni har svårt att bestämma er för vilken atmosfär ni vill skapa i det nya badrummet kan ni klippa ut inspirationsbilder. Titta närmare på bilderna för att se vad det är ni gillar. Är det designen? färgerna på möblerna? På ritningen markerar ni var dörrar, fönster och ev. ventilationstrummor finns. WC-stolen måste normalt placeras där det nuvarande avloppsrörer finns. Däremot kan övrig inredning placeras fritt. Tänk på att en bra planering är grunden för ett funktionellt och trivsamt badrum. Belysning är viktig för att skapa atmosfär. NBJ har takspottar som standard och största ljuskälla för badrummet. Utöver spottar i taket kan någon punktbelysning skapa en extra skön atmosfär.

Låt proffsen göra jobbet!

Att bygga ett badrum är inte lätt! Låt därför ett fackmannamässigt företag ansvara för att jobbet blir rätt utfört. Förutom vår profession kring själva byggnationen hjälper vi gärna till med planeringen av inredningen. Boka tid i något av våra visningsrum, där tittar vi allt från WC-stol till krokar, badkar, duschhörnor, mm samt val av kakel och klinker till ert nya badrum.


NBJ Bygg & Kakel hjälper Ernst Kirchsteiger med nytt badrum på Esters gård utanför Örebro.

Varför ska ni välja NBJ Bygg Kakel?

NBJ är specialiserade på badrum och andra våtrum. Vi arbetar enbart med att renovera badrum, toaletter & tvättstugor – vilket betyder att vi är proffs på det vi gör. Vi är också ett unikt företag då vi erbjuder kontrakt med avtal om fast tid. NI vet vilken dag vi startar arbetet – och kanske ännu viktigare – vilken dag vi kommer att vara klara. Vi har dessutom alla yrkesgrupper inom företaget; bygg, kakel, vvs och el. Vi sköter därmed allt från rivning till färdigbyggt badrum. Vi följer givetvis gällande branschregler enligt BBR. Vår egenkontroll och kvalitétsplan borgar för hög kvalitét och säkerhet. Vid avslutat arbete levererar vi alltid ett kvalitetsdokument. Vi är extremt noggranna med all dokumentation!

  • Nytt badrum på 10 dagar
  • Helhetslösningar
  • Vår erfarenhet av mer än 450 badrum/år
  • Fasta avtalstider
  • Fasta priser
  • Alla hantverkare under samma tak

Goda råd från oss som vet

Var noga med att skriva avtal. I ett avtal för arbetet med ditt nya badrum/våtrum ska kostnaderna vara tydligt specificerade. Vad är inkluderat och inte. Självklart ska det framgå hur lång tid renoveringen kommer att ta. Kom också ihåg att arbetet sällan behöver ta mer än 10 dagar.

Välj och hitta rätt hantverkare

Hitta ett företag som hjälper er med arbetsledning. Företaget du anlitar ska ansvara för alla kontakter med de hantverkare som ingår i arbetet – snickare, VVS-montör, plattsättare och elektriker är bara några exempel. Alla försäkringsbolag kräver att en fackman utför VVS samt att en plattsättare (minst steg 3) gör tätskikt. Detta för att garantera ett absolut tätt badrum. Begär in flera offerter som du sedan kan jämföra men tänk inte bara på prislappen. Välj en leverantör som du får förtroende för och som du också kan diskutera med och få goda råd. Tänk på att du kommer att bo på/i en arbetsplats under byggtiden – och det är något man inte vill göra under längre tid än vad som är absolut nödvändigt.

Så bygger vi ditt nya badrum!

Vill ni läsa mer om hur vi bygger ert nya badrum på 10 dagar? klicka på länken nedan så går vi igenom alla stegen i renoveringsprocessen:

Läs mera!

Vill ni läsa broschyren om tips & råd klicka på länken nedan:

Läs mera!


NBJ Bygg & Kakel AB | Nytt badrum på 10 dagar! | Kryddstigen 8, 802 92 Gävle | Huvudkontor Gävle: 026 - 61 10 40 | E-post: nbj@nbjbyggkakel.se